VIDEOCOLPOSCOAPE 
COLPOSCOAPE OPTICEDespre noi

Actul medical de calitate, nu mai poate fi conceput fara o dotare corespunzatoare ; nevoile medicilor sunt foarte diversificate şi de aceea cunoasterea lor sub aspect cantitativ, calitativ si structural nu este simplu de realizat.
Preocuparea societatii noastre este satisfacerea nevoilor reale ale Dumnevoatra în condiţii mai bune decat ceilalti competitori.
De aceea pentru Dumneavoastra prospectam permanent  piata de aparatura medicala, cautand parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu un pret rezonabil.
Deviza noastra este :
‘’ MEDFARM TRADINGPartenerul tau ‘’
Si nu este intamplatoare : spune totul despre noi.

Avem permanent in vedere criteriul calitate/pret care sta la baza tuturor alegerilor facute in momentul achizitiei,dar atentie ! nu este suficient.De aceea noi avem in vedere si seviciile de sustinere a unui produs (mai ales la cele de folosinta indelungata) cum ar fi :instalarea produsului,instruirea personalului pentru utilizarea corecta a acestuia, garantarea performantelor produsului, asigurarea service-ului in garantie si post garantie,asigurarea pieselor de schimb etc.

Pentru a va oferii servicii de calitate  firma noastra  a implementat standardul ISO 9001 : 2000 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.
Va oferim suportul tehnic prin inginerii de specialitate ai firmei, avand o buna experienta in domeniu, dobandita in cadrul unitatilor Ministeului Sanatatii unde au lucrat.

Firma producatoare SOMETECH / Korea ne-a acordat exclusivitatea comercializarii produselor in Romania conform contractului incheiat cu societatea noastra Medfarm Trading, pentru toate produsele fabricate :
videocolposcoape, toata gama video pentru diverse specialitati medicale, aparate radiochirurgie, aparte pentru cosmetica.
SOMETECH/Korea este unul dintre principalii producatori de echipament medical din Korea si este recunoscut in toata lumea pentru calitatea produsele si serviciilor sale.

Ca toti furnizorii nostri de echipamente medicale,  SOMETECH/Korea are implementat standardul de calitate ISO 9001 :2000, si ISO 13485 : 2003, iar dispozitivele furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si reglementarilor legale din Romania.

Oferta noastra prezinta pe langa dispozitivele medicale necesare unei dotari minime obligatorii conform Ord.153/26 .02.2003 emis de MSF si alte produse optionale pentru specialitati medicale inclusiv pentru Obstetrica-Ginecologie

GAMA DISPOZITIVELOR MEDICALE importate si comercializate de MEDFARM TRADING pentru dotarea unui cabinet de
Obstetrica-Ginecologie
Aparate explorari functionale-diagnostic:

 video colposcoape, ecografe, dopplere fetale,
 pulsoximetre, tensiometre, stetoscoape,
Aparate chirurgie:

 electrocautere, radiocautere, aspiratoare chirurgicale.
Aparate sterilizare:

  sterilizatoare cu aer uscat, autoclave
Produse diverse:

truse resuscitare, dispozitive masurare(taliometre,pediometre), cantare adulti 
si sugari, stetoscop obstetrical.
Instrumentar :

 pentru:chirurgie
,
ginecologie(valve,speculi, pense, dilatatoare, chiurete, truse
 complete pentru chiuretaj, truse mica chirurgie
Mobilier medical:

  mese ginecologice, mese consult sugari, mese instrumentar, paturi de spital, stative
  perfuzii,paravane,lampi examinare, dulap instrumente,paravan
Materiale consumabile:

  pentru:chirurgie, ginecologie(teste Papanicolau,speculi, periute recoltare,..), geluri
 ecografii

Toate produsele noastre sunt prezentate in :
● Magazinul de aparatura medicala (expozitie permanenta)–MEDICAL PLANET     Bucuresti str.Traian,Nr.3 Tel/Fax. :021 320 78 76.
 ● site-urile noastre
www.medfarm-trading.ro ; www.medfarmshop.ro (magazin online)